keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Eckerö 2010

Hieno reissu taas Ahvenanmaalle Eckeröön kisaamaan hyvässä porukassa.
"Saaliina" 10, 0, 15 ja hyl. Alla radat:

Tässä ensimmäinen rata kisaviikonlopulta. Ratamme aikana kuulutusjärjestelmä hajosi ja siitä johtuu tuo kauhea meteli, ei onneksi vaikuttanut suuremmin Olgaan toki minun äänenkäyttöön vaikutti sitäkin enemmän...

Harmittavat 2 rimaa mun käskyttämisen takia tuli alas ja molemmat vielä kontaktien jälkitilanteesta -> ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan ja ohjaaminen levisi lievästi sanottuna. Ja nuo kaarteet, voi kökkö... No ehkä joskus olen nopeampi ja pääsen ohjaamaan edestä :)
Tulos siis 10vp

Toinen rata olikin hyppis joka näytti kinkkisemmältä kuin mitä olikaan. Alku oli tosi kankea enkä oikein saanut itseäni liikkeelle. Ja valitettavasti tuosta videosta näkyy hyvin se, että Olga joutuu koko ajan kyselemään että mitä sitten... ohjauksen kanssa totaalisesti tekemistä. Ja tietty vasen/oikea käskyn osaamista, helpottaisi tosi monessa kohtaa.

Eka nolla tuli kolmosista ja Sannan juokse juokse kannustus loppusuoralla ihan parasta! Juoksenhan minä minkä töppöjaloistani pääsen :)

Rata nro 3 oli ihan törkeen helppo ja sitten sieltä tuli 15vp :(

Mulla oli alkuun tosi hyvä vekkaussuunnitelma ja jos se olisi onnistunut niin vau. Eli piti vekata 2 ja 3 esteen väliin ja siis siinä kohtaa kun seison alunperin. Mutta joo, kun Olga tulee kohti liikun kriittiset 2 askelta taaksepäin ja siihen valui se vekki -> kielto + hyppy nollakulmasta ja rima alas. Vähänkö harmitti ja se näkyy loppuradan ohjauksessa. Tokavika rima oli ihan turha ohjaajan virhe. Olis ollut niin hienot tiet jos vekki olis onnistunut ettei kenelläkään olis ollut vastaava. Mutta ehkä ensi kerralla...

Sokerihumala tai alkava sellainen, hmmm..... ei parastapa lähteä agilityradalla. Tässä suorastaan kammottavan ruma rata, toivottavasti vastaavaa ei tule ihan heti tehtyä ;)

Alku ihan ok esteelle nro 5 asti, olin varma että putken jälkeen Olga menee pitkälle ja jämähdin täysin paikalleni kun kääntyikin aivan oikein! Jäädyin sitten totaalisesti paikalleni ennen kuin tuli jalat alle. 7 hypyllä tapahtui jotain kummallista ja Olgan sisätakajalka liukui alta pois -> koira suoraan esteen päälle. 8 esteelle vietäessä olisi pitänyt aavistuksen pidempään pitää Olga näppylöissä tuli kielto ja seur putkessa Olga teki voltin :( Muuri ok ja sika hieno puomi, mutta onko kukaan ikinä kertonut että juoksukilpailu Olgan kanssa ei kannata vaikka saisi kuinka etumatkaa?? No kiinnihän se otti ja meni ohi putkeen -> hyl. Sitten loppui ohjaaminen, se vähäinenkin ja Olgalla oli kivaa rallatella ympäriinsä. Pääasia että koiralla oli edes kivaa!

Tulos siis hyl, mutta rata oli oikeasti ihan mielettömän kiva! Lisää tällaisia heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti