maanantai 26. heinäkuuta 2010

Mikkeli agilitykisat 24.-25.7.2010 Oo ja Öö

Käytiin viikonloppuna Mikkelissä kisaamassa, molempina päivinä oli 2 starttia kaikille luokille eli pääsin juoksemaan molempien kanssa :)
Jos nyt koko viikonlopun summaa pariin lauseeseen niin Örkki oppi varastamaan lähdöstä ja syttyi ilmeisesti aksaan täysin ja Olga ei osaa enää keppejä vai olenko se sittenkin minä...

Örkin eka rata oli hieno kolmos esteellä tapahtunutta hämminkiä lukuunottomatta -> en tiedä mitä kävi mutta Örkki tuli turvalleen riman kanssa alas, tod näk mun ohjaus ollut pielessä ja toinen yrittänyt kaikesta huolimatta pelastaa tilanteen. Tätä ei valitettavasti nauhalla mutta 5vp ja täydelliset kontaktit!
Örkin toinen rata oli hyppis ja siltä saatiin 10vp, tai siis minä sain... Örkki suoritti aivan loistavasti mutta menin työntämään liikaa kepeille -> väärältä puolelta sisään ja putken jälk este työnsin takaakiertoon vaikka piti mennä suoraan -> onneksi saatiin tilanne pelastettua eikä tullut hylkyä.


Olgalla olisi ollut todella suuret menohalut ja se oli aivan loistavassa vireessä.... toisin kuin omistajansa :( En ollut syönyt koko pvänä ja se näkyi valitettavasti kaikessa. Nooooh, mitäpä näitä sen enempää kommentoimaan, jokainen näkee sen videoistakin: koira teki loistavaa duunia ja ohjaaja vaan seisoskeli. Anteeksi Olga.
La eka rata 10vp, vai olisiko sittenkin vain 5vp sen voi jokainen itse päättää. Puomi herätti aika paljon ihmetystä...


Olgan toinen rata oli hyppis ja sama keppivirhe tässäkin :( sitten päätin vähän kokeille irtoamista ja irtosihan se :) 15vp, yksi kepeiltä ja 2 rimaa


Su eka rata oli Örkillä agi ja koko aamun Örkki kävi "vähän" lämpösenä... hyppi ja näykki mua käsistä, retuutti remmiä eikä laskenut irti ym ym. Örkki meinasi varastaa lähdöstä ja kävin palauttamassa, juu tuomari tuli radan jälkeen sanomaan että kesän alusta on tullut sääntö että näin ei saa enää tehdä, muistathan sitten ensi kerralla. No muistanhän minä, kiltti tuomari kun ei antanut hylkyä.
Tulos 0 ja 3. sija :)


Toinen rata oli hyppis ja Örkki meinasi lähteä radalle heti kun sain pannan pois... Ei siis hyvää seuraisi tästä lähdöstä eikä seurannutkaan :( Pienellä paniikilla kävelin kakkos esteen eteen (piti mennä sen taakse) ja sitten jo mentiinkin... ja kakkosesta ohi. Vauhtia piisasi ja sain juosta oikeesti aika lailla täysiä noita pätkiä mutta huomaa että Örkki ei vielä osaa hakea esteitä kun esim kääntyy putkelta pois koska olen takana ja mun liike kääntyy aavistuksen.
Yht 20vp KARSEETA joista 2 kieltoa, 1 kepeiltä ja 1 rima (tais olla sen elämän kymmenes rima...)


Iltapäivästä oli sitten Olgan vuoro ja nyt olin syönyt ja hyvässä iskussa :) Agiradalla alku oli surkea, muutin ohjausta matkalla lähtöalueelle... mutta vau mikä puomi :) Kepit osoittautu taas meidän akilleen kantapääksi, muuten ihan hienoa menoa ja varsinkin lopun irtoamiset oli tehnyt suuren vaikutuksen :)
Tot. 5vp


Illan hyppyrata oli sitten viikonlopun eka rata jossa kepit onnistu! Tosin tie kepeille ei tod ole lyhyimmästä päästä... mutta sitten 2 rimaa mun käskytyksestä alas :( Ihanne aika tais olla aika kova, kun voittajalla oli about -1,5sek ja meillä n. 0,5 sek yliaikaa ;) vaikka olis niitä kaarteita voinut saadakin pienemmäksi ja helposti.
Tot 10vp

1 kommentti:

  1. Ei jummi, mutta on ihan älyttömän hienoja nopeita ratoja teillä!!! HYVÄ TE! :D.

    VastaaPoista