maanantai 29. lokakuuta 2012

Se olis sitten tokoa, hetkittäin aika totisenakin ;)

Voihan TOKO! Ei voi oikein muuta sanoa. Sunnuntaina oli tokon tehopäivä Olgalle ja Örkille, olimme tokotehiksen järjestämässä kisanomaisessa treenissä ja sainpas kaiken vielä videollekin.

Olga VOI
Seuruut meni ihan kohtalaisen hyvin, en astunut kuin kerran Olgan tassulle... Pikkasen meni pasmat sekaisin sivuttain menossa, jalat meni "väärinpäin" ja pakituskin jäi vajaaksi (samasta syystä). Ihan vika perusasento oli paha, Olga oli liian täpinöissään ja edisti aika roimasti.

Luoksetulosta pysäytykset oli aivan superit, olen niiiiin tyytyväinen :) Itse mokasin seisomaan jäämisen, käsky pari metriä liian myöhään. Mutta VAU miten Olga työskentelee tässä, upeeta!

Ruutu, voi itku :( mitä tän liikkeen kanssa voisi tehdä? Videolla ei näy mutta huitasin koiraa, astuin sen varpaille ym. ja sitten vielä lähtee joka lähetyksesta suoraan avustajan viereen perusasentoon??? Sanoinkin Tiinalle että sen toinen nimi on nyt sitten ruutu ;) niin hienosti Olga aina hänet haki ruutu käskyn jälkeen. Tätä toistettiin sitten useampaankin otteeseen ja kun vein ihan lähelle ja lelu ruudussa niin sitten onnistui ja voi sitä riemua! Olga oli niin tyytyväinen itseensä :)

Tunnaristakin tuli tunari :( Liike jonka Olga on AINA tehnyt täydellisesti (ok, tehty max 5 kertaa...) ja nyt sitten se oma palikka ei kertaakaan päädy edes suuhun. Kävi sitä kyllä pariinkin otteeseen haistamassa mutta ei ottanut... Toisella yrittämällä heitti ihan lekkeriksi ja otti ekan palikan suuhun ja meni rivin taakse syömään sitä?? No joo...lahjattomat treenaa ei siis pädekään tähän liikkeeseen eli täytynee harjoitella.

Olga VOIvottelee

Örkki ALO
Voi Pörde, se tekee kaiken aina täysii - siis niin täysii kun se osaa. Koko ajan häntä heiluen ja naama hangon keksinä, aivan mieletön treenikaveri :)

Paikkamakuu meni ekan minuutin ajan ok, siten rupes vähän kääntyilemään ja oli äännellytkin pikkasen ja 2 sekuntia (kyllä...) ennen loppua tuli mun luokse. Ai että harmitti. Varmaan vaistosi mun pinnan kireyden kun oli ruvennut kääntyilemään puolelta toiselle kun tuli mun luokse vähän anteeksi pyydellen. Tämä oli nyt toinen kerta kun ei pysy, ekan kerran tuli luoksi siinä kaatosateessa mutta sen laitoin sateen piikkiin, tätä en.

Seuruu taluttimella ja taluttimetta oli molemmat väljiä, tosin ne oli koko matkan samalla tavalla väljiä eli olen varmaan astunut liian usein sen varpaille. Hihnaseuruun lopussa oli ihana kun mentiin peiliä kohden, Pörden piti ihan pikkasen vaan tiirata että kuka komistus se sieltä tuleekaan <3 ei="ei" hihnaseuruu="hihnaseuruu" ihan="ihan" ja="ja" jatkamaan="jatkamaan" johtunee="johtunee" kuin="kuin" matkaa.="matkaa." niin="niin" ollut="ollut" p="p" puutteesta.="puutteesta." pysty="pysty" seuruu="seuruu" sitten="sitten" skarppia="skarppia" taas="taas" treenin="treenin" vapaana="vapaana">
Liikkeestä maahanmeno oli aivan pro, hieno pieni mies :) ja tätä liikettä se oliskin halunnut tehdä sitten pari kertaa myös liikkeestä seisomaan jäämisessä. Ihan pikkasen vaan ennakoi täpinöissään :)

Luoksetulo on Örkin bravuuri ja se teki sen taas täysii...hetken teki jo pahaa että saako jarrutettua olleskaan mutta siinä se sitten pönötti tyytyväisenä täydellisessä perusasenossa :)

Hyppy, noh se on hyppy :) Hienosti loikkaa mutta tuossa perusasennossa on "pikkasen" ennakointia. Eli heti kun olen rinnalla niin istuu maahan.

Örkki ALOittelee

Summa summarun jos tuosta sunnuntaista voi jotain todeta niin ainakin Olgan kohdalla passataan vielä kisoja, meni sitten se tunnarikin tunariksi :(
Örkin voisin kyllä piruuttaan ilmoittaakin omiin kisoihin, sais Pördekin jonkun muun harrastuksen kun tissinvälissä makaamisen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti