tiistai 20. joulukuuta 2016

Loppuvuoden yhteenveto ja tulevan vuoden tavoitteet

Örkin parannellessa itseään kuntoon on Rinkeli saanut treenata oikein urakalla :) Tosin on se Örkkikin nyt jo saanut treeniluvan ja hampaat tai oikeammin kulmurin kolot ovat parantuneet todella hyvin! Nyt vaan mietityttää uskallanko ilmoittaa enää näyttelyihin vai tuleeko hammastodistuksista huolimatta hylsy?

Rinkeli treeneihin, on siis ollut aksaa aksaa aksaa ja aksaa ja hiukka tokoakin. Treenejä on saatu nauhalle kiitettävästi, tässä viimeisin nauhoitus.
Treenit ovat sujuneet aina vain paremmin ja paremmin, vire alkaa olemaan loistava! Toki vielä parannettavaakin riittää :)

Joulukuussa kävimme 2 kisoissa muutaman päivän välein. Jälkikäteen on hyvä olla viisas ja todeta että la 3 rataa, ma kevyet treenit ja ti 2 rataa olivat liikaa. No tulipahan testattua ;) mutta tiistain vikalla radalla (hyppäri) näkyy selvästi jo jalkojen painaminen. Hienosti mun pieni Rinkelipinkeri kuitenkin yrittää ja kaikkensa tekee, myös radanluvussa ;)

Ensin 3.12.2016 JAUn kisat joissa ei tuloksilla kauheasti juhlittu.

HSKH:n omat itsenäisyyspäivän kilpailut meni samalla moodilla ja hiukka jo väsymyskin painoi.

Nyt jäämme agilitysta kisatauolle ja koitamme saada jotain tehtyä tuolla puomille...pitäisi tulla ihan itsenäisesti loppuun saakka eikä niin että joka kerta joudun toisen tai kolmannen kerran käskyttämään. Ihan turhaa ajan haaskausta tuollainen seisottaminen ;)

Tässä vielä HSKH:n kisoista upeita kuvia Rinkelistä on ottanut Sanni Rajala, kiitos hienoista kuvista!
Lähdössä suu maireana
Tuomari Seppo Savikko tarkkana otetaanko se kontakti vai ei.
Aksa vaan on kivaa :)
Ei ongelmia rimojen kanssa ;)
Kääntyy kääntyy...
...kartturi voisi antaa koordinaatit hieman aikaisemmin...
Ai minäkö ohjaisin jalalla?? Not... ;)
Tokorintamalla ollaan hinkattu seuruun paikkaa ja siinä on päästykin kivasti eteenpäin kunnes...
Meillä oli Marin valvovan silmän alla kisamainen VOI 18.12.2016 ja alkuun olleet tunnari, hyppynouto ja ruutu meni hyvin! Tunnarin ja hyppynoudon palautukset eivät olleet täydelliset, eli niissä vielä riittää hommia, ruutu sen sijaan oli hieno :)
Sitten tuli seuruu ja voi elämä mikä epäonnistuminen! Treeneissä mennyt ihan sairaan hyvin ja oikein odotin että päästään näyttämään mitä osataan, no ei osattu mitään. Rinkeli jäi liikkuriin alussa kiinni eikä lähtenyt hyvin mukaan ja ekan käännöksen istui -> isot mokat jotka tajusi itse liiankin hyvin -> -> tämän jälkeen ei voinut tehdä enää mitään, ei käännöksiä, ei perusasentoja, ei seuruuta. Ainoa mitä tarjosi oli frisbeestä opittu selkään/hartioille hyppääminen...jep jep koita siinä olla vakavana kun 16kg tulee joka käskyllä niskaan ;)
Näitä sitten jumpattiin ja tehtiin toka setti kisamaisesti. Taas luoksari oli hieno (ok, olisi voinut stopata "rajummin"), ohjatussa lähti väärään suuntaan mutta ensimmäistä kertaa ikinä totteli pysäytyskäskyä ja toi sitten oikean, L oli hyvä eikä ennakoinut yhtään, kaukoissa ekaan nousuun tarvitsin tuplakäskyn mutta muuten ainoa missä liikkui n. 5cm oli seiso-istu käsky ja sitten taas seuruu ja sitä saikin hinkata. Oli aivan totaali jumissa sen kanssa ja lopulta Mari pyysikin minua näyttämään miten oikein teen treeneissä kun olen sitä niin kehunut: otin naksuttimen oikeaan käteen ja lähdettiin hommiin -> Rinkelin asenne parani 100% ja oli aivan eri koira. Eli minulla on aina treeneissä ollut naksutin ja välillä myös sen alla nami oikeassa kädessä ja tällä aiheuttanut meille hirveän "riippuvuuden" seuruussa. No pääasia että tietää miten sitä lähtee työstämään, jospa me joskus saataisiin seuruu sille tasolle kisamaisissa kuin se on treeneissäkin tällä hetkellä!

Vuoden 2016 saavutukset ja 2017 tavoitteet

Suurimpana tavoitteena on saada pidettyä molemmat koirat terveinä ja kisakuntoisina, nyt olen ollut siitä onnellisessa asemassa että minulle on 2 tervettä kisakoiraa - se ei aina ole itsestään selvyys!

Örkki
Vuonna 2016 päästy rallytokon VOIttaja luokkaan ja aloitettu treenaaminen ns tosissaan. Kisaaminen VOIssa onkin paljon paljon haasteellisempaa kuin alemmissa luokissa. Olemme saavuttaneet VOIsta 1 tuloksen (70pistettä), kisanneet siellä yhteensä 2 kisaa.

Tavoite vuodelle 2017 on saada RTK3 tunnus nimen eteen sekä startata edes kerran MEStaruus luokassa.
Näyttelyistä toivon että poistetut kulmahampaat eivät vaikuttaisi arvosteluun vaan voisimme kilpailla tasavertaisina muiden kanssa. Tämä jää nähtäväksi...

Rinkeli
Vuonna 2016 agissa siirryimme 3-luokkaan ja olemme saaneet siellä muutaman nollankin. Nolliakin tärkeämpää on ollut se asennemuutos minkä olen Rinkelissä nähnyt, tälle toivotaan jatkoa :)
Tokossa korkkasimme myös VOI-luokan ja aivan liian varhain, kisasimme 3 kisaa ja ilman tuloksia. Tämän jälkeen pakkaa on kasattu ja olemme tehneet muutamia kisamaisia VOIluokkia tason vaihdellessa huimasti.

Tavoite vuodelle 2017
Agissa toivon saavamme saman driven ja sykkeen siirrettyä kisoihin mikä meillä on treeneissäkin. Isona haaveena jos saisimme SM-nollat kasattua jo vuodelle 2017, aika näyttää miten käy.
Tokossa tulemme starttaamaan VOIssa ja mikäli vain saan palikat pidettyä kasassa eikä mitään uutta ilmene on isompana tavoitteena vuodelle 2017 TK3.

Ja pentukuume on kova, tuleeko se jo vuonna 2017 vai myöhemmin - sen kertoo seuraavat pari kuukautta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti