torstai 8. helmikuuta 2018

Vuoden 2017 TOKO-staffi ja Ruotsin reissu

Mun pieni Rinkeli on vuoden 2017 TOKO-staffi!!! Ihan mielettömän hienoa <3 Hurjasti on tehty töitä tokon eteen ja senpä takia tunnustus tuntuukin hienolta :) Ok, osallistujamäärä ei ollut suuri jos lainkaan ;) mutta täytyy sanoa että en minäkään olisi osallistunut jos en Koiranetin tietojen mukaan olisi tiennyt voittavani :) :) :) Että sellainen kilpailuhenki meidän perheessä ;)

Kokeita tuli viime vuonna käytyä runsaasti ja 4 niistä saimme 1 tuloksen (1 on epävirallinen kun oli Ruotsista). Saimme toki kaikkia muitakin tuloksia eli alkuvuoden skaala 3 - 2 tulos eli onneksi mun pään kannalta työ lopulta tuotti tulosta ja saimme loppuvuoden kisoista 3 1-tulosta pisteillä 301, 274,5 ja 278. Erityisesti tuo viimeinen koe lämmitti mieltä ja pisteet tiukalta tuomarilta tuntuivat hyvältä - ehkä me oikeasti sitten osataan jotain <3

Mutta saanko esitellä, vuoden 2017 TOKO-staffi: TK1 TK3 Kronsäter´s Jungle Jewel aka RinkeliMe - yhdessä <3

Ruutuun...ennen meidän inhokkiliike joka nykyään on parasta :)

Tunnarilla tarkkaa työtä
Ruudussa naama iloisena
Odottelua ennen kehää
Hymy herkässä palkintojen jaossa

Sitten me käytiin Karman kanssa Ruotsissa katsomassa Karman kasvattajaa/omistajaa Rosemarya ja samalla osallistuttiin Vinter Specialen -näyttelyyn jossa oli staffien lisäksi amstaffeja ja bulleja.

Karma on voinut pahoin autossa yksin ollessaan ja siksipä mukaan pakattiinkin hurja määrä filttejä ja pyyhkeitä mutta ilokseni mitään näistä ei tarvinnut käyttää - matka sujui todella hyvin ja Karma pääosin nukkui kaikki ajot (ei yksin takaluukussa vaan kartturin jalkatilassa omalla pedillä:) ).

Hienosti matkustettiin
Pentuja oli ilmoitettu kehään yhteensä 39kpl ja näistä 12kpl kilpaili Karman kanssa samassa luokassa (pennut 4-6kk). Pari kertaa harjoiteltiin ennen näyttelyn alkua ja hmmmm...meno oli aika katastrofaalista. Meidän ryhmän piti olla pennuista viimeisenä joten järkytys olikin suuri kun puolessa välissä kehää ruvettiin kyselemään pennun nro 18 perään (Karma) eli aikatauluun oli tehty muutos siitä ilmoittamatta...murrr. Alku oli siis karmea, koira suoraan häkistä kehään ilman mitään valmisteluja ja paremmat namitkin siinä tohinassa jäi. Ei kiva fiilis mutta siitä koitettiin nousta.

No ei siitä oikein mitään tullut, eikä varmaan olisi tullut vaikka olisin kerennyt hieman paremmin valmistelemaankin ;) Menimme kirjaimellisesti eri suuntiin kehässä (ei suostunut kulkemaan mun rinnalla vaan tuli perässä...) ja seisottaessa Karmaa se olisi halunnut kääntää vaan takapuolen tuomarille ;) "Tyhmähän" se olikin kun ei meitä jatkoon päästänyt ;) eli ei oltu 4 parhaan joukossa.

Tässä vielä arvostelu ja ihan oikein kritisoi Karman etutassuja, en minäkään niistä pidä ;)

Arvostelu, tuomari Frank Gough
Ollaan me todistettavasti kerran oltu samaan suuntaan :) Kuva Nicklas Nuland
Ei me tuomarista niin välitetä mutta Karman kanssa treenaillessa 1 pikkupoika (erään toisen kennelin omistajan lapsi ;) ) tuli kertomaan minulle hyvin asiantuntevasti kuinka hän on nyt koiria tämän päivän katsonut ja oli ehdottomasti sitä mieltä että minun pentuni olisi pitänyt voittaa ihan kaikki :) Oli kuulemma kaikista hänen näkemistään pennuista kaunein ja viisaskin vielä ;)
Treenailtiin sitten kaikkea muuta esim pakittamista
Sain myös jälleen nähdä syyn siihen miksi minulla on Karma, maailman paras Norrman <3 Tässä koirassa on vaan sitä jotakin ja erityisesti luonteessa! Olen onnellinen että Karma näyttää perineen isänsä luonteen, mihin sen kanssa vielä päästäänkään <3


Karma ja iskä Norrman <3 <3
 Karma näki myös veljiään Zackiä ja Athlasta, Karmalla ja Athlaksella vaan synkkasi heti ja kovaa <3 <3 Molemmilla oli kehäkäyttäytymisessä sanottavaa (tai siis omistajien pitäisi vähän treenata) ja molemmat oli samalla tavalla hulivilejä. Veli Zack oli taas hillitympi ja hanskassa oleva hyvätapainen nuori poika.

Karma ja Athlas

Kuvat kertokoot enemmän, eli vasemmalta oikealle Zack, Athlas ja Karma <3 <3 <3
Toiset on paremmin pönötyskoulutuksen saaneet kuin toiset...


 Karman iskän Norrmannin jälkeläisryhmä oli hienosti koko näyttelyn BIS1! Voikun mekin joskus oltaisiin noin kauniita kuin sisarpuolet.


Laivamatka sujui rattoisasti ja voi että tuo on helppo matkustuskaveri <3 mä tykkään! Parasta oli eräältä pieneltä tytöltä saatu possulelu, tämä tyttö ihastui Karmaan täysin - tunne taisi olla molemmin puoleinen <3

Kotona ensimmäinen päivä sujui nukkuessa mutta seuraavana päivänä meno oli taas entisenlaista...

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti