sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Agilitya Olgan tapaan otto I, II, III

Ja kisat oli siis Hyvinkäällä 13.2.2011 ja ohjelmassa 3 x agilityrata.

Huh huh, taas muistan omistavani tykinkuulan...ei pysy perässä niin ei pysy. Mutta kyllä tuossa kolmannella oli jo ihan hyviä otteita ennen kuin hyllytin omasta mokasta, pah.

A-kisa HYL
Hylky tuli jo esteellä nro 5, Aan jälkeen hyppy suoraan ja putki "kutsumassa" edessä päin mutta piti suorittaa vieressä oleva este takaa. En kerennyt eikä vastasesta ollut mitään apua.
Myöhemmin vielä meinaan kompastua ja koira lähtee oikeasti kiertoradalle... ei tullut mitään ja jostain syystä yritän hidastaa puomin alastulon (tyhmätyhmätyhmä) ja kun loikkaa palautan ja poistun paikalta. Että sellainen korkkaus puolen vuoden kisatauon jälkeen.
http://www.youtube.com/watch?v=8SI6koIo1BY

B-kisa 15vp
Karseeta katseltavaa, kaarretta kaarteen perään ja ohjaaja vaan pyllistelee. Not nice at all.
Virheet vähän kummallisista paikoista, mutta ei haittaa on niin rumaa ;)
http://www.youtube.com/watch?v=r45JEWomlYE

C-kisa HYL
No tämä näyttää hetkittäin jo agilitylta, eli ehkä mä en vielä myykään Olgaa ;)
Oma moka tuo hylky, en rataantutustumisessa olleskaan tajunnut että putki syöttää ihan väärää suuntaan, harmittaa koska oli hyvä draivi päällä. Sen jälkeen enemmän ja vähemmän kaarreltuna päästiin loppuun asti ihan siedettävän näköisesti.
http://www.youtube.com/watch?v=4cBU_W3tBqk

Hampaankoloon jäi ja paljon tästä päivästä mutta erityisesti muutama kommentti lämmitti mieltä ja saa meidät varmasti jatkamaan ja tsemppaamaan vaan lisää. Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti