sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Kisoja, kisoja, kisoja ja enemmän kisoja á la Olga

Olgan kanssa on ollut pieni kisarupeama ja hetkittäin on saatu hyvää fiilistä ja ohjaustakin aikaiseksi...hetkittäin. Jännittävintä on ollut se, että kaikki 5 viimeistä starttia on sujunut jännittämättä!!!! Siis minä, Ina, en ole jännittänyt laisinkaan :) silti aina pvän ekat startit tuntuu menevän enemmän tai vähemmän säätämiseksi.

Orimattilassa oltiin to 5.5. 2 x agirata, tuloksilla ei paljon juhlita... hyl ja 20vp (tosin näistä tunnustan vain 15vp...)

Ensimmäinen rata on nauhallakin ja oli kyllä säätämistä. Hieno keppien avokulma, mutta eipä paljon muuta vauhdin lisäksi. Yritin tehdä alussa treeneissä harjoittelemaani jarrua - ei toiminut sekä takakurvin putkella taakselähettämistä kaukaa - ei onnistunut :( tosin tuossa takaakierrossa mun kädet huitoo taivaita...
http://www.youtube.com/watch?v=dbM77ui3dwE

Toinen rata oli jo oikeasti agilitya, treenikaverin kommentinkin mukaan :) Tosi hienoa tekemistä ja homma hallussa esteelle nro13 saakka sitten tippui mun ohjauksesta rima ja putken jälkeen toinen rima koska oma sijoittuminen oli toooooooosi pielessä - tämän jälkeen vielä kieltokin. Lopussa täydellinen puomin alastulokontakti YES ja sain siitä kehuja yleisöstäkin! ....tuomari vaan oli eri mieltä...
Tässä ratapiirrustus.


Summa summarum, fiilis oli loistava joka tapauksessa Orimattilasta lähdettäessä ja Olga nautti <3


Tänään 8.5. kisasimme Kivikossa I-HAHin kisoissa x 3 starttia. Tuloksilla ei taaskaan :( päästy juhlimaan mutta paljon hyvää jäi takataskuun tämän pvän kisoista :)


Ensimmäinen rata oli hyppäri tulos 0,41!!!! Eli tehtiin Olgan kanssa yliaika nolla.... en olis tuohonkaan kuvitellut ihan heti pystyväni, mutta onnistui näköjään ;)


http://www.youtube.com/watch?v=Z7IJni65aXQ


Toinen rata oli agirata ja on se kumma että mulla ei pysy pakka vieläkään kasassa kun tulee virhe, murrr. Eli ohjasin 5 esteestä ohi (käsky tuli aivan liian myöhään) ja sen jälkeen pakka hajosi...lopussa sitten ihan totaalisesti. Surullista katsottavaa.


http://www.youtube.com/watch?v=aNMu8KhNeZM


Kolmas rata oli myös agia ja nyt voi sanoa että tämä näyttää jo agilitylta! Tunne radalla oli todella hyvä ja luojan kiitos en nähnyt 3 riman tippumista, olisinkohan ohjannut kunnolla loppuun? Alun yhtä rimaa ja ennen keppejä sekä keppien jälkeen olevia kaarteita lukuunottamatta tämä on sitä agilitya mitä me parhaimmillamme tehdään. Olga <3 varsinkin Aan jälkeiset takaaohjaukset.


http://www.youtube.com/watch?v=Vx3k56QF2tY


Jos jotain yhteenvetoa tämän pvän starteista niin mukaan mahtui kaikkea... säätämistä, kaarteita, epävarmaa ohjaamista, lisää kaarteita mutta myös onnistumisia joista olen super tyytyväinen! Kyllä tämä tästä joku kaunis pvä.... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti