keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Fyssaria, eläinlääkäriä ja aktivointia.....+pari pantaa

Tovi taas mennyt kuntoutellessa eli päivitelläänpä tännekin kuulumisia.

Örkin leikkauksesta on nyt nafti 5vkoa ja mä elän koko ajan kauhun vallassa tarkistusröntgeniä odotellessa...voi kun se jalka olis lähtenyt luutumaan normaalisti, oikein päin ja ja ja ja....

Vesifyssarilla on käyty kerran viikossa Annan (Boström) hellässä huomassa ja tähän asti kaikki on sujunut suunnitelmien mukaan. Käynti on ontumaton ja ravissa ei onnu mutta ei se kyllä puhdaskaan ole eli jotain liikeradan hakemista tms on vielä menossa. Nyt jatketaan näillä (3-4krt/pvä 10-30min) lekkeilyillä ja annetuilla muilla jumpilla.

Jos jotain voisi toivoa niin noita karvoja takaisin tuohon jalkaan, kiitos! Nyt näyttää vielä broilerin reisipalalta ;)

Olga kävi tänään piiiiitkästä aikaa taas verikokeissa ja voin vaan kertoa että jännitti ihan vietävästi. Noh, ei saatu hyviä eikä huonoja uutisia eli maksa-arvot on jäänyt heilumaan suunnilleen samaan tasoon millä on nyt seilannut loppuvuodesta saakka. Lääkärimme (Anu S-B) mielestä Olga on kuitenkin muuten niin hyvässä kunnossa, että ei tehdä muuta tässä vaiheessa kuin jatketaan samalla dietillä ja lisäravinteilla. Uusinta tarkistus seuraavaksi 4-5kk:n päästä.

Olemme jo aikaisemmin muutamaankin otteeseen keskustelleet mitä tehdään jos arvot ei laske. Itse olen sitä mieltä, että jos koira on muuten noin loisvassa kunnossa kun tuo mummo nyt on, niin en lähde leikkelemään koepaloja joista ei olla voitu luvata minulle mitään 100% vastauksia/hoitojen löytymistä ongelmaamme. Eli nyt mennään tilannetta tarkasti seuraillen ja verikokeita pari kertaa vuodessa ottaen. Ja jos jotain muutosta arvoihin yht´äkkiä ylöspäin tulee, olen tietenkin valmis koepalan ottoon jos sillä Olgaa vaan voidaan jotenkin auttaa.

Aktiointi on päivän sana :) varsinkin kun tuo Örkki meinaa käydä kotosalla vähän kierroksilla eikä nuo tassut meinaa pysyä lattiatasalla...huoh.... Ei tarvitse kuin kumartua ottamaan esim. kenkiä jalasta niin jo se tekee jotain kenguruloikkia johonkin suuntaan....great. Pitkä tarina mutta tämän syystä päivitin vähän aktivointivälineistöämme ja löysinkin Plantagenista edullisesti seuraavat välineet:

Örkki odottaa vapautusta etsimään iiiiihania kanaherkkuja :)


Olga on heti ihan pro <3

Örkin hermo piti hyvin eikä tästä ole vielä yhtään irronnutta palasta missään...
Rinkeli, no sitä odotetaan jo ihan kauheasti ja enää 2vko niin lähden neitoa hakemaan kotiin :) Ja kun kerta on laumanlisäystä tulossa niin pitihän sitä ottaa yhteyttä Ireneen :)
Pinkki pääkallo on Olgalle ja kruunut noille Ruattalaisille ja tuo siili on Rinkelille <3 Kiitos taas kerran Irene!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti