keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Iloisia Örkki-uutisia

Eilen oli piiiiitkästä aikaa aivan loistava pvä, Örkille :)
Fyssarikäynti meni paremmin kuin osasin ikinä kuvitella ja lopullista vahvistusta odotetaan vielä leikanneelta lääkäriltä....mutta nyt näyttää siltä, että leikattua jalkaa ei tarvitsisi lähteä piikittämään, JEEEEE!!! (...kop kop kop (koputtaa puuta) nyt kun julkisesti riemuitsen niin....)

Paraneminen päässyt siis jälleen hyvään vauhtiin sen takapakin jälkeen ja nyt saatiin lupa jo vähän ravaillakin metsässä -> Örkki pääsee tyttöjen kanssa pidemmille metsälenkeille mukaan. Aivan mielettömän hieno uutinen tuon pienen pojan kannalta, avautuu taas uusia haistelumaailmoja pitkästä aikaa :)
Lisäksi saatiin Örkin kanssa lupa aloittaa taas tokon treenaaminen, ei vielä mitään rajua luoksetuloa mutta seuruuta, kaukoja, ruutua läheltä ym. saa Örkkikin omaa aikaa ;)

Karvoja odotellaan edelleen...jalkaan karvat tulleet todella hyvin mutta se selkä, siinä on edelleen se 10x10cm läntti puolittain karvattomana :( joudutaan siis jäämään tulevan vkl:n näyttelyreissustakin pois, harmittaa. Mutta jos ne karvat sitten kasvais jo erkkariin?

Ja mitä olisi blogin päivitys ilman Rinkeli-uutisia, no tylsää tietty ;)
Voihan Rinkeli....tyttö on nyt 15vko ja kadottanut korvansa täysin. Metsässä saa mennä Olgan kanssa lenkit vapaana, mutta kun pitäs saada remmiin ja kotia kohti niin keskari pystyssä katsoo minua ja juoksee toiseen suuntaan...great. Teki saman myös eilen treeneissä, näki kaverinsa ja kun oli palkka syöty niin korvat katos... Mitähän elämä tuon elohiiren kanssa vielä tuokaan mukanaan? Jännityksellä odotellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti