perjantai 11. toukokuuta 2012

Voihan Rinkeli...

Meillä puhutaan nykyään ruotsia...joo, ei se muuta näytä ymmärtävän :) Eniten käytetty sana taitaa olla NEJ, KOM HIT, VAD GÖR DU NU jne. Jos jotain positiivista niin se, että Olga ei vedä poroja nenään kun komennan ruotsiksi, muuten kyllä mököttää jos komennan muita.

Olga ei voi käsittää miten tuo nääpiöiden nääpiö ei tajua että kotona ei saa hillua, repiä, rikkoa paikkoja, vinkua/huutaa tai saatikka sitten pissata!!! Kovin järkyttynyt vanha neiti meillä on hetkittäin kun tulee syliin istumaan...Katso mitä se taas tekee!

Olga on ehkä jo vähän sulanut tilanteelle (ja todennut että ei se taida pois lähteä...) ja on vanhempien pihalla jopa vähän leikkinyt Rinkelin kanssa. Eikä enää niin herkästi murahda jos toinen "vähän" sätkii ja pomppii päin tms.

Olga ja Rinkeli sekä orastava leikintynkä <3
Olga ja Rinkeli
Rinkeli ja Olga

Mun Olga <3

Jos ihan pikkasen vaan.... <3<3

...ja vähän lisää :)

Sainpas sen!!!

Örkin kanssa on myös yritetty pitää samassa tilassa, mutta ei siitä mitään tule :( Olis niiiin kiva painia mutta en uskalla antaa Örkin vielä yhtään riekkua kun pitäs olla periaatteessa levossa. Mutta tällain ihan vähän voidaan "sätkiä" <3<3

Punaiset paholaiset <3<3
Lisäksi Rinkeli on saanut uusia kavereita! Naapurin gööttitytöt on aivan super ja pitäähän jokaisella pienellä staffilla olla myös oma bc... vai pitäisikö kaikille bc:lla olla oma pieni staffi?

Rinkeli <3 Whimsy <3 kukin voi itse päätellä kumpi on kumpi
Rinkelin ja Whimsyn kohtaamisen tulosta....
Rinkeli ja Whimsy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti