keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Aksailua ja mökkeilyä, niistä on parhaat kesäpäivät tehty

Ensimmäistä kertaa Ojangossa aksaamassa Rinkelin kanssa, lämpöä +24 astetta ja se näkyi niin minussa kuin koirassakin.

Elina Jänesniemi oli kouluttamassa ja taattua laatua oli tämäkin koulutus. Jotenkin hänen koulutustapansa vaan uppoaa minuun paremmin kuin hyvin, tarpeeksi piiskurimaista otetta jotta minut saa oikeasti antamaan kaikkensa ja kuitenkin osaa antaa myös positiivista palautetta (jos sitä on annettavana).

Hienosti Rinkeli pinkoi helteestä huolimatta, näkee kuitenkin selkeästi että ottaa kuumuus voimille. Kaiken kaikkiaan tyytyväinen niin omaan kuin koiran suoritukseen, vaikka itse tosin olisin voinut skarpata alku minuuteista lähtien mistä tuli myös palautetta :) ...pitkään aikaan en ole juossun verenmaku suussa, nyt juoksin - siis tuon palautteen jälkeen ;)

Rinkelin aksailusta on saatu myös hienoja kuvia, suurkiitos niistä Saaralle ja Hinnille. Tässä muutama neidin työskentelystä.
 

 
 


Ja sitten pieni pätkä vielä mitä sitä on mökillä puuhailtukaan :)
Mökkihulinointia meidän jengin tapaan ja vesi on Rinkelin mielestä paras elementti mitä ikinä vaan voi löytyä. Olga puolestaan on kovin "kaakattaja" vedessä, pikkasen säälin naapureita kun meillä uidaan...

Pari mökkireissun fiilistelykuvaa vielä tähän perään...
Odottelen myös pikkuneidin juoksujen alkamista...en muista koska oikeasti olisin toivonut juoksujen alkavan mutta nyt toivon! Ja mielellään vielä ennen torstaita, muuten me joudutaan aloittamaan meidän virallinen kisaura aksan merkeissä, hui :) eikä siis todellakaan olla valmiita siihen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti