maanantai 12. toukokuuta 2014

Rinkeli aksailee - taas :)

Oltiin käymässä 7.5. Turussa, taas vaihteeksi, Elinan valvovan silmän alla.

Pikkaisen oli kysymysmerkillä meidän lähtö sinne kun Rinkelillä oli edellisellä viikolla pari vekkiä jaloissa jotka pääsivät vielä tulehtumaan. Jalat oli siis kunnossa, tosin melkein viikon lyhyt remmilenkkeily näkyi kestävyydessä, väsähti siis normaalia nopeammin ja tämä näkyi parina riman tiputuksena.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ja varsinkin eka pätkä, jota harmittavasti ei ole nauhalla, jolloin pääsimme nollana esteelle 17 saakka (radassa 35 estettä...) kunnes nauroin jo niin hysteerisesti että ohjaamisesta ei vaan tullut mitään :) Saatiin myös koutsilta vähän kehuja, minäkin ;)

Rinkeli pinkoi siis aivan vimmatusti ja pikku hiljaa kun varmuutta tulee enemmän pääsen ottamaan myös sivuttaisetäisyyttä.

A on meille vielä haaste, ei suorita sitä sellaisella draivilla kuin tahtoisin eli tähän tulemme jatkossa panostamaan enemmän.

Nyt odottelemme juoksujen alkua, Örkki yrittää tästä ainakin kertoa kovasti ja aksaaminen saa sitten vähän taukoa. Toivottavasti ei kuitenkaan ihan vielä aloita koska nyt su olis taas hyvät treenit tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti