torstai 31. heinäkuuta 2014

Loma ja mökki, voiko muuta toivoa? No ehkä vähän kavereita ja aksaa ;)

Meidän kesä, ehkä siitä on vain helpoin kertoa kuvin :) Mun sanallinen arkistoni ei siihen kuvaukseen muuten riitä, nauttikaa - mekin olemme nauttineet!
 
On otettu aurinkoa, mahallaan ja selällään. Olga taitaa nautiskella vanhojen niveliensä kanssa eniten <3

Syöty luita, paljon luita - pääosin härän ribsejä joissa myös paljon lihaa ja rasvaa mukana.


Uitu, uitu, uitu ja uitu :) Uimalelut olleet tämän kesän pop!

Treffattu kavereita, koirilla ja ilman. Tässä Rinkeli ja paras kamu Whimsy iltauinnilla.

Löhötty riippukeinussa, minä pääosin. Kerran vaan olen tippunut - saavutus sekin ;)

Pihamaan myymälä Kalkkisissa on kesän suosikki kauppa, ihana <3

Nähty monta ihmeellistä asiaa, supersuuri toukka yhtenä niistä. Rinkeliä hiukka hirvitti :)

Kuka sä oot, mä oon Örkki :)

Melkein söi sen välipalaksi, jännittävä pitkä mönkijä :)

Örkki on juhlinut 7vee synttäreitään ja hauskaa oli :)

Pienen pihamme satoa, oma kasvattamia valkosipuleita ja tuoksut oli ainakin aikas tujut!

Iltalenkillä mökillä löytyi myös kesän ekat kanttarellit <3

Käyty Sysmässä jäätelöllä ja uimassa tietty :)

Ja sitten meillä on vaan muuten ollut ihan sairaan hauskaa :) :) :)
 
No jottei ihan vaan oltas laiskoteltu, on me treenattukin ja vähän kisattu. Kisat tosin tuon edelleen juoksunjälkeen masentuneet koiran kanssa ei ole ollut mitään herkkua, voi jospa minä kohta jo saisin oman Rinkelin takaisin...
 
Ensimmäiset kesän 4 startista oli Hangossa, agility- ja hyppyrata. Tuomari Tuija Kokkonen oli tehnyt todella kivan ja helpon agilityradan - ihan sellaisen kun ykkösillä tuleekin olla.
Koira oli perässä vedettävä ja minä melkein hengästyin jo pelkästä kannustamisesta että saisin siihen vauhtia. Sekä keinun että puomin jälkeisistä hypyistä tuli ohi - ei poiminut mitään itse vaan seurasi vaan mun jalkoja. Tulos HYL.
 
Seuraava rata oli hyppis ja nyt oli tuomarilla sellaisen estelinjat että oksat pois. Hetken jo mietin että lähdenkö ollenkaan - en rataprofiilin takia vaan siksi että oli n. 30 astetta lämmintä ja koira ei suostunut kunnolla juomaan. Menin kuitenkin ja tämä rata olikin kuin tehty tahmealle Rinkelille joka ei irtoillut :) Tuloksena medien ainoa 0 ja voitto! Harmittaa vaan kun kuuluttaja Masa Rousku ei saanut haluamaansa loppusuoran tykitystä - sen hän varmaan muistaa Olgan hyvin osanneen ;)
 
Helteestä huolimatta :)
Seuraavat kisat olikin sitten ex-tempore Nastolassa tuomarina toimi Sisko Pulkkinen. Nämäkään radat ei olleen mielestäni ihan sitä ykkösten tasoa tai sitten tasot vaan on nousseet huimasti tässä parin vuoden aikana.
Kuuma oli kuin mikä (+32 astetta) ja kisapaikka pesiskenttä joka oli montussa. Molemmat radat oli agilityratoja ja eipä noista paljon jälkipolville ole kerrottavaa.

Eka rata oli hirveetä pelastelua, välillä irrottiin ja välillä ei - tulos 14,44. 1 kielto ja vika rima, jota kovin ihmettelen sekä yliaikaa. Keinusta ei antanut virhettä, vaikka olisi pitänyt ;) Oli sen verran haastava rata että maxeille muutti rataa ja löysäsi ihanneaikaa...
Rinkeli agility Nastola - +14,44 / 3.

Toinen rata oli ihan yhtä haasteellinen ja helle oli kaikesta nesteytyksestä ja viilennyksestä huolimatta vienyt puhdin pois täysin. Harmittava kielto radalta (valitettavan tyypillinen vielä Rinkelille...) ja tulos 5 sij. 2. Eli palkinnoille päästiin molemmissa starteissa - ei ne olleet muutkaan noilla radoilla hyviä ;)
Rinkeli agility Nastola - 5vp / 2.

Jotain hyvää noistakin kisoista, meille vaikeat kepit onnistui molemmilla radoilla hyvin ja aivan loistavia kuvia oli ottanut Suvi Lehto. Kiitos hienoista kuvista!

Ihanan keskittynyt ilme <3

Puomille vai keinulle - puomille :)

Pientä ennakointia, kohta joutuu pysähtymään...

Jaksaa jaksaa <3
Kei kei kei....joo joo kyl mä tiedän...

...siis sanoitko KEI???

HUPSISTA....hengissä ;)

Hieno tahti Aalla, helteestä huolimatta :)

INOV -mainos? No ei ehkä näillä näytöillä ;)

Hienot kepit ja hieno Rinkeli <3

Pikkasen vauhdikkaampi puomi jo kakkoskiekalla :)

Aan harjalla....

...ja täysii alas :)

Seuraavatkin kisat on jo kalenteroitu, Örkille ja Rinkelille ja lajina toko. Saas nähdä kuin meidän käy ;) ja aksaakin on Rinkelillä vähän suunnitteilla mutta nyt ensin vähän leireillään ja sitten misseillään - Örkki pääasiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti