keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Tokoa, rallytokoa ja vähän agilityakin - meidän alkuvuosi

Agilitya on tullut tehtyä aivan liian vähän, tokon ollessa selkeästi mun ja Rinkelin päälaji. Mutta ollaan me koitettu joka toinen vko treeneissä käydä ja kivaltahan tuo tekeminen Rinkelin kanssa vaikuttaa - ihan näin nauhaltakin katsottuna :)
 
 
Olemme koko talvikauden tavoitteeksi asettanut agilityn suhteen itsevarmuuden kehittämisen. Minusta se etenee jo ihan kivan itsevarmasti tuossa pätkässä :) Samaa itsevarmuutta on myös havaittavissa kontakteilla ja kepeillä eli ehkä sitä voisi pikkuhiljaa katsella niitä agilitykisojakin :)
 
Tokossa tahkotaan viikosta toiseen ja siitä enemmän pohdintoja löytyykin täältä:
eli samaisessa blogissa on nyt myös meidän tokopohdintaa.
Nämä löytyvät etusivun kuvan alta olevasta sivuvalikosta, jos joku ei ole sitä vielä huomannut.
 
No voihan rallytoko sentään, sitä tehdään Örkin kanssa ja ihan liian vähän. Pörde on niin täpinöissään aina kun pääsee treenaamaan. Nyt ollaan koitettu joka toinen ke ennen tehiksen treenejämme tavata rallytokoilun merkeissä ja hauskaahan tuo on ollut :)
 Örkin kanssa korkatiin meidän AVOkisatkin 21.2.2016 omassa hallissa - Racinal Areenalla tietenkin :) Mutta voi että voi ihmistä jännittää! Ensimmäiset 7 kylttiä meni ihan penkin alle mun jännittäessä karmeasti. Ja sitten oli koko ajan mielessä: "onko Örkki hyvässä paikassa", "miten Örkki reagoi käskyihin" jne jne eli meni yliyrittämiseksi ja Pörde oli täysin hämmästynyt taas sekoiluistani.

AVO 21.2.2016 rallytoko kisarata
Tipluja tuli ja laskemani mukaan minä "tienasin" niistä 18kpl ja Örkki 3pisteen edestä. Vai olisiko nekin kuitenkin ollut mun... Huolehdin perusasennon väljyydestä (juu ei merkitystä tässä lajissa) ja otan lisäaskeleen = -3pistettä, tahaton puoliaskelta joka tulkitaan vartaloavuksi (Örkki ei sitä tarvitse...) = -3pistettä, juoksen hypyn jälkeen 2 askelta=-10pistettä jne jne. On muuten oikeasti vaikea itselle sisäistää mitä saa tehdä ja mitä ei. Ehkä minäkin vielä joskus opin :)

No miten meillä meni? Mulla meni hyvin mutta entäs sä?? Örkki <3
 Saimme kuin saimmekin kuitenkin tuloksen (mikä tässä lajissa lienee näin alkuvaiheessa tärkeintä). 

TULOS, jeee!!!
Tässä vielä meidän kisavideo kaikkine ohjaajan töppäilyineen :) Mutta olipas hieno seurata seurakavereiden upeita suorituksia, niistä on hyvä ottaa oppia! Ehkä minäkin joskus maltan...


Ja ehkä hienointa kuitenkin, Örkki valittiin (taas ;) ) tuomarin suosikiksi! Tuomari kehui Örkin iloista tekemistä ja meidän upeaa yhteistyötä. Oltiin kuulemma ilo katsella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti