keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Uusi vuosi ja uudet tavoitteet

Loppuvuosi sujui rauhallisissa merkeissä, Rinkelillä on lapojen välissä jotain jumia tms ja satunnaisesti se aina hetkittäin ilmenee epäpuhtautena jommassa kummassa etujalassa. Rinkeli jäikin joulukuun puolivälistä 5vkon treenitauolle.
Eli loppuvuosi sujui rennosti pötkötellen ja herkkuja syöden :)
Meidän joulua :)
Ollaan otettu rennosti, Örkki ja Olga <3
Rinkelikin tekee parhaansa vaikka mieli tekisikin puuhastella vaikka mitä :)
Lenkkeilty kavereiden kanssa, Örkki ja Whimsy
...ja lenkkeilty lisää (Örkki, Rinkeli ja Whimsy)...
...ja välillä pysähdytty poseeraamaan ;) Örkki ja Whimsy
 Örkki puolestaan saavutettuaan RTK1 koulutustunnuksen on kovalla kiireellä opiskellut avoimen luokan liikkeitä ja vähän voittajankin. Voi että kun ne oikealla puolella seuraamiset on vaikeita. No, näitä nyt sitten harjoitellaan :)
Seuraavat kisatkin on jo tulossa eli korkkaus rallytokon avoimessa luokassa tapahtuu 21.2.2016 Racinel Areenalla. Jännittää :)
Voihan rallytoko - tää niin tykkää siitä! Örkki <3
Olga elelee rauhallista vanhan koiran elämää, tosin joka päivä pienet hepulit ja riekkumiset on suoritettava <3
Pelästyin oikein todella alkuvuodesta kun Olgalla petti takapää kokonaan alta ja hetken pystyssä oltuaan toinen jalka rupesi toimimaan mutta toinen ei. Illan mittaan saatiin myös toiseen takajalkaan jo pitoa ja seuraavana päivänä tapahtumasta ei ollut mitään merkkiä. Pelästyin oikein todella, tässäkö se nyt oli? Ei onneksi, mutta ajatuksissa tuo pyörii edelleen.
Miten voikin olla niin vaikeaa edes ajatella luopumista, vaikka tietää että toinen on saanut elää hyvän ja aktiivisen elämän. Puuhastella asioita mistä on todella nauttinut ja 12 vuoden aikana esimerkiksi minulle opettanut lähes kaiken mitä tiedän koirista. Vaikeaa, niin kovin vaikeaa. Olga on kuitenkin minulle se yksi ja ainoa the koira - ainakin juuri nyt tuntuu siltä.
<3 Vain yksi voi olla ensimmäinen <3
Olga <3
Uusi vuosi ja uudet tavoitteet?

Rinkelin osalta tavoitteet olen asettanut jo viime kesänä kun pääsimme tokotehikseen. Eli marraskuun -15 kisoissa AVOn korkkaus ja tavoite saada 1-tulos, tästä suoriuduimme hienosti!
Seuraava tavoite on maaliskuun -16 lopun omat hallikisat ja siellä VOIn korkkaus. Juuri nyt matka tuonne maaliskuun kisoihin tuntuu kovin lyhyeltä siihen työmäärään nähden mitä on kesken. Tavoitteena sielläkin kuitenkin se 1-tulos, katsotaan miten meidän käy.

Jos tavoite saavutetaan, on seuraavat tavoitteet kesän aikana saada kasaan TK3 -koulutustunnus eli 3 1-tulosta VOIttajasta. EVL:n korkkaus olisi tavoitteena sitten keväälle 2017 - jos kaikki menee edes sinne päin suunnitelmien mukaan. Aika näyttää.
Rinkeli VOI paikkiksen apukoirana, totista menoa <3
Siellä ne makailee, VOI paikkis 2min piilossa. Rinkeli <3

Örkin tavoitteet on RTK2-koulutustunnuksen saaminen ja VOIn korkkaaminen. Toistaiseksi olen tosin saanut vain 1 kisapaikan yrityksistä huolimatta, eli tavoite voi kaatua sulaan mahdottomuuteen mahtua kisoihin. Katsotaan ja toivotaan parasta!
Örkki ja miljaanat kyltit :) Niin parasta just nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti