torstai 16. huhtikuuta 2009

Kisat Turussa 13.4.

No niin, tulipa taas todettua että voi niitä hyllyjä hakea lähempääkin...
3 starttia otettiin Turussa tulokset oli seuraavat 15vp, hyl, hyl.

Eka rata oli helppo ja sujui mielestäni todella hyvin. Yllätys oli ATT:n hallin pohja joka oli aivan loistava, mutta myös koira pääsi sillä kovempaa pinkomaan mikä ei sitten taas ollutkaan niin kivaa ;)
Virheet tulivat kulmassa olleesta hypyltä jossa rima tuli alas kun lähdin liian hätäisesti juoksemaan toiseen suuntaan koiran ollessa esteen päällä. Keinulla tuli paha kömmähdys, keinu olikin lähempänä kuin muistin ja vedin koiran siitä ohi (on mulla siis oikeesti aika kuuliainen koira kun valitsi mut esteen sijaan :)....). Sitten saatiin A:n alastulosta 5vp, oli hilkku mutta ei virheellinen. Toisaalta samapa tuo onko 10 vai 15 vp. Rata meni muuten ihan sujuvasti muutamaa pidempää kaarrosta lukuunottamatta ja aika -12s.

Toinen rata oli kinkkisempi mutta meille parempi kuin eka. Hyl tuli tyhmästä paikasta mutta kokonaisuutenaan rata oli tosi nätti (puomin alastuloa lukuunottamatta, possu loikkas sen). Kolmos hypyltä oli tiukka kääntö neloselle josta 90asteen kulma puomille. Mielestäni sain pitkän kaarteen pelastettua ja ohjattua Olgan hyvin neloshypylle, mutta se menikin ohi ja suoraan puomille.... Ok, videolta näkyy että kroppa on menossa puomille ja käsi vaan huitoo hypylle. Muuten oli nättiä tekemistä vaikka lopussa tulikin vähän ongelmia kiireen takia.

Kolmas rata oli hyppis ja voin vannoa että kakkosissa en Olgan kanssa juokse enään yhtään hyppistä! Kun ei kerkeä niin ei kerkeä... Rata oli alkua lukuunottamatta muutenkin fiasko, oikeen hävettää, mutta hylyn jälkeen motivaatio oli tasan 0. Ei siitä sen enemäpää.

Toivon saavani tänne videot näistä radoista mahd. pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti