lauantai 4. huhtikuuta 2009

Örkin agilitytreenit pe 3.4.

Pitkästä aikaan oltiin treenailemassa Örkin kanssa Ojangossa. Örkki ihan innosta soikeena kun huomasi mihin mennään, tosin kenttä oli aivan sairaan lätäkköinen ja märkä mikä hetkittäin hieman haittasi mamman pientä poikaa....

Ensin tehtiin kontaktitreenejä, Aan alastulot onnistui melko hyvin, ripeydessä tosin olisi ollut toivomisen varaa. En tiedä johtuuko treenaamattomuudesta vai mistä, mutta nyt jatkossa täytyy vaan treenailla enemmän.
Sitten oli vuorossa puomin nousukontaktin treenaus ja se meni ihan sairaan hyvin, yes! Örkki oli innokas hakemaan paikkaa ja teki sen käskyn jälkeen todella nopeasti.

Seuraavaksi vuorossa oli kepit ja niitä me tehdään vielä kujalla. En saanut tarpeeksi hyvin vietyä Örkkiä pidemmältä matkalta kepeille ja sitä täytyy tosissaan ruveta treenaamaan. Pienemmällä välimatkalla homma on jo ihan ok melkein kaikista kulmista. Mutta siis etäisyystreeniä paljon lisää.

Vikana tehtiin kasia kahden putken ja hypyn kanssa niin, että mutkaputket vastakkain (n. 8m päässä toisistaan) ja välissä hyppy. Tämä treeni meni Örkiltä kuin vanhalta tekijältä! Vähänkö olen ylpeä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti