torstai 16. huhtikuuta 2009

Tehiksen treenit Ojangossa 14.4.

Kouluttajana Nina Manner ja rata oli tosi kiva! Ainoa että siinä mentiin ja tosi kovaa mikä tuotti "pieniä" vaikeuksia pysyä tuon yhden perässä...

Ensin tehtiin rata puomille asti ja meillä oli hirvittäviä vaikeuksia putken jälkeisillä hypyillä. Sitten kun ne saatiin hinkattua kuntoon ja lähetin koiran puomin alla olevaan putkeen niin enhän mä kerennyt kuin metrin eteenpäin kun Olga tykittää jo putkesta ulos ja kyselee että missä sä mamma oikeen tuut??? Ja kaiken lisäksi vielä sikailua puomilla (toki sitä sitten viereisellä kentällä hinkattiinkin ja paljon sen jälkeen).

Toisella kiepillä tehtiin puomilta eteenpäin (yes, puomi meni hyvin!!!). Ohjasin puomin oikeaa puolta mikä aiheutti puominjälkeisen hypyn valumisen mutta loistavasti kääntyi muurille ja sitten mentiinkin takaaohjaten (ja kaukaa) seuraavat 4 hyppyä. Vika hyppy ennen putkea oli ainoa mikä vähän valui koska putki veti niin hirvittävästi koiraa puoleensa. Näihin olin supertyytyväinen, on se vaan niin hieno Olgalainen :) Ja loppurata menikin sitten tosi hienosti, ei mitään ongelmia :)

Lopuksi tehtiin rata vielä kisanomaisesti läpi ja hylyksi meni taas putken jälkeisillä hypyillä mutta nyt olin sijoittunut niin pieleen että kun piti saada koira putkeen sinkosi Olga ihan omalle kiertoradalle ja meni muurin!! Sain jatkaa sen jälkeen vielä loppuun ja loppu meni öööö positiivisesti pelastellen. Oma kunto loppu puominkohdalla ja sitten vaan yritin kaikkeni päästä eteenpäin ja ohjaaminen jäi. Ninan kommentit loppuradasta oli että uskomattoman hienoja pelastuksia epätoivoisissa tilanteissa (kyllä se Olga siis kääntyy kun oikeesti vaan tahtoo, yes!)

Kokonaisuutenaan tosi kiva treeni, ittellä vaan ei kunto kestä tuollaista juoksemista. Karin ja Olgan treenejä odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti