maanantai 13. kesäkuuta 2011

Paistaa se aurinko välillä risukasaankin...


Johan on ollut ala- ja ylämäkeä viimeiset viikot, huh huh.

Perjantaina 10.6. oli Olgan uusinta verikokeet ja jännitti aivan vietävästi. Onneksi Raila lähti mukaan henkiseksi tueksi ja pahimmillaan olisi joutunut olemaan kuski... mutta onneksi näin ei käynyt :)

Olgan maksa-arvot ovat lähteneet huimaan laskuun ja näyttää siltä että neiti selviää tästä koettelemuksesta! Olin niin helpottunut että ei sitä voi edes sanoin kuvailla, mun pieni taistelija Olga <3

Kahden viikon päästä on seuraava tsekki ja peukut pystyssä että arvojen normalisoituminen jatkuu samaan tahtiin. Vielä voisi "parhaimmillaan" pilkkua siirtää 2 astetta vasemmalle että saatas luvut normaalin näköiseksi, mutta pahin ilmeisesti jo ohi :)

***************************

Ja Örkki yllättää jälleen... <3

Örkki lähti Anun kanssa staffien erkkariin Ypäjälle kun minä jäin äitini synttärijuhlia järjestämään. Eikä siitä sitten ihan turha reissu tullutkaan :)
Pienen pieni Örkki Pörkki Pörde Pökäleinen voitti urokset ja oli VSP!!! Aivan uskomaton fiilis kun sain puhelun, siis oikeesti, mun pieni Örkki?? Mutta totta se on, tai sitten mua kohtaan on suurempi salaliittoteoria vastassa ;)

Tuomarina oli Mr. Bill Blacker Crossguns kennelistä rodun kotimaasta Englannista ja tässä hänen arvionsa Örkistä:
"Excellent well proportioned head with perfect balanced skull to muzzle. Correct bite. Neat ears. Streight well boned front with good feet. Well barrelled hip. Short in back. Well muscled back end with good bead of stifle. Perfect tail carriage. In excellent condition."

Ja täytyy vaan todeta että totally agree w you Mr. Blacker ;)

Muutama kuva hymypojasta, kuvat by Vesa Haarala.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti