keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Örkki möllitokoilee Vuokkoset Areenalla

Käytiin Örkin kanssa Vuokkoset Areenalla staffien talvipäivässä möllitokoilemassa, ajatuksena katsoa kannattaako maaliskuun lopun kisoihin ilmoittaa vai ei.

Päätin jo heti alkuun että palkkaan todella runsaasti seuruut ja hypyn jos menee hyvin. Seuruissa (varsinkin remmittä seuruu) meillä on ongelmana ollut jäävien ennakointi ja hypyssä ei malta odottaa "sivulle" -käskyä vaan istuu heti kun tulen viereen.

Kokeessa ongelmakohdat meni paremmin kuin hyvin ja saimmekin sitten uusia ongelmia... Remmissä seuruu seilasi paljon paljon enemmän kuin aikaisemmin, mutta remmittä oli taas ihan loistavaa työtä. Tästä palkaksi 3 lihapullaa ja mairea hymy ohjaajan naamalla :)
Jälkikäteen mietittynä jännitin ihan pirusti ja remmiseuruu oli minulta tosi tönkkö suoritus ja tiukkaa käskytystä mikä varmaan nyt sitten kostautui. Remmittä seuruussa päätin että nyt menee hyvin ja tuli täysi asenteen muutos heti lähtöön, hyvinhä se sitten menikin :)

Hyppy oli täydellinen ja taas sateli pullapullia :) Mutta liikkeestä maahanmeno joka oli sen loistavan vauhdikkaan remmittäseuruun jälkeen oli surkea, Örkki meni vasta tokalla käskyllä maahan. Olikohan liian hyvässä vireessä tähän liikkeeseen, ei selkeästi kuunnellut ollenkaan...

Tulos ALO 1 182 pistettä ja jaettu 1. sija, kiitos tuomari Susalle vielä loistavista kommenteista - niillä kohti virallisia :)

 
 
Ja tässä vielä pisteet kokonaisuudessaan:
luoksepäästävyys 10
paikalla makaaminen 10
seuraaminen kytkettynä 8
seuraaminen taluttimetta 9
maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7
luoksetulo 10
seisominen seuraamisen yhteydessä 9
estehyppy 9
kokonaisvaikutus 8

Ja eikun ilmoa oman seuran seuraaviin kisoihin, hui :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti