tiistai 4. helmikuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet tuulet, ainakin blogin ulkoasun osalta

Loppuvuosi 2013 ei tuonut mitään ihmeellistä, onneksi näin, eli koirat ovat pysyneet niin terveinä kuin voivat tilanteeseen nähden olla ja omat työt on jatkuneet entiseen malliin. Suunnitelma suunnitelmia ja lisää suunnitelmia, niitä on jos jonkinlaisia ja vaikka mihin liittyen...katsotaan josko niistä jotain saisi tänä vuonna jo toteutettua :)

Olgan hauislihaksen jänteet piikitettiin taas loppusyksystä, nyt ei reaktiota ollut läheskään niin paljon kuin ensimmäisellä kertaa ja vaikutuskin on ollut erittäin hyvä. Ongelmana on aikaisemmin revenneen hauislihaksen nykyinen kunto, on lähes kokonaan säikeistä arpikudosta eli sen toimivuus on lähes nolla ja tämä näkyy lähinnä liikkeen asennoissa -> hakee korvaavaa tekijää tuolle vaillinaiselle lihakselle.

Muuten mummokoiranen on erittäin virkeä ja loppusyksyn maksakokeiden tuloksetkin oli ihan ok. Nyt pidän ns harrastuslevossa ulkokeleihin saakka ja katsotaan sitten uudestaan mikä on jalkojen tilanne ts. startataanko voittajassa vai ei.

Rinkeli on joutunut tai päässyt nousemaan ykkösharrastuskaverikseni mutta jotain positiivista myös Örkki rintamalla. Pikkuhiljaa nyt jo kohta 2 vuotta tuosta toisestakin leikkauksesta on Pörde saatu siihen kuntoon, että on päässyt vähän aksailemaan. Patricialta saatu lupa tehdä vähän aksailuita ja seuraillaan tilannetta miten kroppa kestää tämän harrastuksen. Ja jos kestää niin...katsotaan mihin se johtaakaan :)

Örkki aksailee pitkästä aikaa <3

Rinkeli on siis saanut pääharrastuskoira statuksen meidän perheessä ja nauttii siitä täysiiiiii :) Aksassa on käyty tavoitteena vähintään krt/vko ja työkuvioiden antaessa myöden vähän useammin ainakin viilaamassa kontakteja, keppejä ym. Kesken on vielä ja pahasti, mutta katsellaan josko sitä kesällä uskaltaisi startata
.
Alkuvuodesta 2014 Rinkeli on myös aloittanut tokouransa, tosin vasta ohjatuissa treeneissä ja kurssina HT0 eli hevi toko 0 nuorille koirille tarkoitettu tavoitteellinen treeniryhmä. Näin parin kerran jälkeen olen itse intoa täynnä kuin ilmapallo. Kouluttajat vaikuttivat juuri meille sopivilta ja erittäin hyviä vinkkejä olen jo molemmilta saanutkin. Kiitos jo etukäteen Janina ja Hanna :)

Rinkeli näki myös joulukuussa kasvattajansa ja en olisi ikinä uskonut saamaani palautetta <3 eli tämän tapaamisen myötä pitää varmaan myös sitä näyttelykalenteria ruveta katselemaan niin hienot kommentit sain tuosta pienestä viidakon villieläimestä :) Ja muutkin suunnitelmat puhuttiin siihen malliin, että tästä minun on hyvä jatkaa harrastussuunnitelmien kanssa.


Rinkeli aksailee lokakuussa 2013

Rinkeli aksailee tammikuussa 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti