maanantai 21. huhtikuuta 2014

Fyssaria, mökkeilyä ja aksailua Elinan valvovan silmän alla

Koko poppoo Patricialla kontrollissa ja uutiset ei olleet niin kovin hyviä, mutta tämän tosin olin jo itsekin nähnyt.

Olga ontui toista etujalkaansa, oli ed vkl ollut mökillä "vähän" heppapallon kanssa kivaa ja oli siis ontuva jo kun hain kotia alkuviikosta. Hauislihakset on lähes kokonaan arpikudosta repeytymien takia ja ei sillä paljon lihasta paikata.
Mutta mummokoiranen on muuten aivan loistovireessä ja hömppä oma itsensä. Eli pikkaisen rajoitetaan palloriekkumista - lenkeillä saa edelleen olla mukana juoksentelemassa oman tahtonsa mukaan.
Olga fyssarilla ja ihan omat kuviot menossa :)
Örkki on tovin jo käyttänyt leikattua jalkaa huonommin kuin aikaisemmin, vaikka ei ola edes aksattu. Pompottaa aikaisempaa herkemmin, varsinkin jos maasto on epätasainen.
Taivutuksissa polvesta kuului rutinaa (ei kiva), mutta mitään turvotusta/arastusta/nestettä/muuta epämääräistä ei jalasta löytynyt ja mittauksessakin taipui ihan samalla tavalla kuin toinenkin. Se mitä löytyi oli vastakkaisen puolen lannerangasta paha paha jumi, tullut tod näk törmäyksestä ja voi vaan arvata kenen..
Saatiin avattua paikat kunnolla ja viikko seuraillaan, nyt jo 4pvä fyssarin jälkeen käyttää jalkaa paljon paremmin eli todennäköisesti selvisin pahalla säikähdyksellä - toivottavasti.

Örkki rentona kuten aina <3 nautiskelija
Rinkeli pysyi ekaa kertaa sen suurempia sätkyjä saamatta hierottavana!! No joo, kommenttina oli että ei sitten tartte hetkeen tulla kun ei siinä mitään ole :) Uskomatonta, niin hirveästi kuin tuo mennä viipottaa itseään yhtään säästelemättä ja toimii mun pääasiallisena harrastuskoiranakin, mutta hyvä niin en valita :)

RinkeliPinkeri relaa :)
Pääsiäinen aloitettiin siis fyssarilla ja siitä olikin kiva jatkaa mökille. Koirat nautti täysin siemauksin vaikka pallot piilotettiinkin ja muutenkin koitettiin hillitä niitä pahimpia riekkuhepuleita.

Näissä maisemissa sielu vaan lepää, me like <3

Aamupäivän herkkuhetki :)
Illalla saatiin vuoden ekat grillimakkarat tulille ja Örkki keskusteli naapurirannan koiran kanssa.

Sunnuntai aamu alkoi virkistävällä aamu pulahduksella, talviturkkihan on heitetty jo 1.1.14...
Mökiltä sitten kodin kautta Turkua kohden. Pitkästä aikaa oltiin Elina Jänesniemen tunnilla ja voi miten sitä tunsikaan itsensä taas osaamattomaksi/kömpelöksi/huono kuntoiseksi etc.

Rata oli kiva ja meille paljon vaikeita juttuja kuten leijeröintiä, poispäin käännöksiä ja ihan vaan vaikka keinu (toista kertaa ikinä itsenäisenä), pussi ja pituus. Pikkaisen näki Rinkelin jaloista että oltiin oltu 2 pvää mökillä ja sieltä suoraan treeneihin, hyytyi loppua kohden sekä koira että ohjaaja :)

Rinkelipinkeri aksaili ihan vimmattuna ja olin kyllä hetkittäin enemmän kuin ylpeä tästä pienestä viidakon villieläimestä <3 Se on niiiiin kuuliainen, ehkä jopa vähän liikaa. Mutta toisaalta kun keksii jotain kivaa (esim pussi) on sen ajatuksia vaikea saada käännettyä.

Lohduttavaa oli että radalla tapahtui vain 1 virhe (siis Elinan mukaan), tosin se tapahtui pääosin joka estevälissä - nimittäin linjojen ohjaaminen. No siinä sitten harjoiteltiin linjoja kun minä yritin ohjata joka esteen...

Raila ja Whimsy taas treeniseurana ja kivaa oli, kohta uudestaan!

Aksakaverit Rinkeli ja Whimsy

...koska oltiin tumpeloita saatiin palkita itsemme kesän ekalla pallojäätelollä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti