maanantai 14. huhtikuuta 2014

Lauantain viettoa Virossa näyttelykehässä 12.4.2014

Ihan heti en olisi itsestäni uskonut että tällaista tänne vielä kirjoitan, mutta olimme Rinkelin kanssa Virossa koiranäyttelyissä.
La 12.4.2014 oli Tallinnan Voittaja näyttely Saku Suurhallissa ja siellä oltiin Rinkelin kanssa misseilemässä, siis Rinkelin ei Örkin...

Meidän piccolo hytti oli pienen pieni :)
Voin sanoa, että jännitin taas enemmän kuin ikinä, mutta aamun harjoitus meni sen verran ok, että uskaltauduin itse kehään. Tähänkin oli siis varasuunnitelma, reissussa oli mukana pro händleri Miia, joka olisi jounut menemään Rinkelin kanssa kehään jos olisin jännittänyt niin paljon että happi ei olisi kulkenut. Mutta jännitin siis vain sen verran että pikkasen pyörrytti -> menin itse kehään :)

Tavoitteena oli saada ERI, mihin olisin ollut tyytyväinen mutta Pinkeroinen saikin vielä SA:n ja tulokset olivat lopulta seuraavat: AVO ERI2 SA PN2 va-cacib :)

Tuomarina Birgit Seloy ja tällainen arvostelu häneltä saatiin:
"Feminine bitch, nice head & expression, dark eyes. Well placed ears, correct bite and good stop. Good forechest, good body for age, good tailset, good angulations. Typical movement, nice coat and nice temperament."

Rinkeli misseilee ja händleri säätää, tässä se on kaikki nauhalla, kiitos Miian :) Ja täytyy sanoa, että vaikka Rinkeli ei ole mikään näyttelykuningatar niin kyllä siinä vähän prinsessa-ainesta on <3 ainakin mun mielestä.

Kronstäter´s Jungle Jewel "Rinkeli"
Meidän matkaseuralaisella menikin sitten ihan superhienosti, mutta onhan Ivy ihan oikea missi <3 Ivy-tirppa sai kotiin tuomisina 2 titteliä TLNJW-14 ja TLNW-14 :)

Kuvassa oikealla ROP Red Rock I Vonna Be A Rock Star "Ivy" ja Miia Rastas, ihan superpari!

ROP Red Rock I Vonna Be A Rock Star "Ivy"
 
Mun jännittämisestä huolimatta meillä on RinkeliPinkerin kanssa kivaa ja nautittiin ainakin vähän, edes lihapullista :)

Mä ja mun tyttö, Rinkeli <3

Ja kotia kohden!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti