tiistai 29. huhtikuuta 2014

Rinkeli tokoilee ja pikkasen mökkeilyfiilistelyä

Rinkeli aloitti tokouransa Vuokkoset Areenalla 26.4.2014 hieman tasoaan nähden etuajassa mutta sattui sopivaan kohtaan tasontsekkauskisa niin pitihän sitä mennä :)

Olen erittäin positiivisesti yllättynyt Rinkelin työskentelystä ja loppupuheenvuorossa tuomari oli myös vaikuttunut Rinkelin työmotivaatiosta ja innosta millä liikkeitä suorittaa (...kunhan mitään muuta häiriöätä ei ole kohdalla...) :) Tuomari kommentoi että "nyt sinun pitää löytää teille sellainen kouluttaja joka osaa neuvoa tuon kontaktin kanssa, se on hienoa kun malttaa" ja tuomarina toimi Carina Savander-Ranne.

Koskaan aikaisemmin ei oltu tehty kaikkia liikkeitä putkeen, saatika sitten ilman palkkaa... Yllättävän hyvin kesti myös minun jännitystäni, ainoa missä selkeästi näkyy väistäminen jännitykseni takia on vapaana seuraaminen. Otti tosin tuossa liikkeessä hirvittävästi häitiötä myös liikkurista ja tuomarista + niistä pirun teipinpalasista (evl:aa varten laitettu valmiiksi) siellä kentällä.
Hypyssä lisäksi lähti suoritukseen jo liikkeenohjaajan käsky-sanasta, tosin palasi kiltisti perusasentoon odottamaan minun käskyäni. Eli treenattavaa riittää ja paljon, mutta sitähän me tultiin katsomaankin että mitä ja miten paljon.

Rinkeli tokoilee hienosti meni ja tuloksena ALO1 168,5 pistettä ja 3. sija <3

Tässä vielä Sanna Raution ottamia kuvia Rinkelistä tositoimissa, kiitos hienoista kuvista!

Seuruuta ja hieno kontakti, tätä se on parhaimmillaan!
Valmistautuminen hyppyyn, onpas keskittynyt RinkeliPinkeri <3
Hyppy ja tarkkaa työtä :)
Puhelinkuva palkintojen kanssa
Team wannabee-toksaajat <3


Kisojen jälkeen olikin kiva lähteä mökille vähän lepäilemään mm. aidan rakennuksen merkeissä. Muutama kuva menneestä möksäviikonlopusta.

Aamukahvi laiturilla - parhautta <3
Kalakaveri nro 1 - katiskat vesille
Kalakaveri nro 2 - katiskan hakureissu
Saaliin tarkastusta :)
Laaduntarkastaja / työnvalvoja <3
Savustettua ahventa, parsaa, täytetyt herkkusienet pekonilla ja mozzarellatäytteiset sitruunat NAM
Olga the keppimaanikko <3
Örkki auringonkajossa <3
Rinkeli joka bongaa aina korkeimman paikan <3
 

2 kommenttia: